Kompetencer

Markedet indenfor webdesign og udvikling af hjemmesider er enormt og for den utrænede er det mildest talt en jungle. Desværre må vi erfare at mange, selv større virksomheder har hjemmesider produceret for år tilbage, som mangler blikfang og ikke mindst et tidssvarende look, der kan lokke potientelle kunder ind af virksomhedens salgskanal. Det er netop her, vi kommer ind i billedet, vi er eksperter i udvikling af hjemmesider som er “up to date” og til en fornuftig pris. Vi beskæftiger os primært med små og mellemstore virksomheder samt private hjemmesider.

Her hos FT Media producerer vi professionelle hjemmesider til professionelle virksomheder. Vi starter altid arbejdet med en grundig analyse i samarbejde med kunden og kortlægger krav og behov, hertil vejleder vi kunden til netop den løsning, som passer bedst til analysens resultat. Vores kompentencer gør det muligt at samarbejde med alle typer af kunder, om enten kunden har meget, intet eller meget lidt indsigt i internetadvisering så kan vi løse opgaven.

Vi hjælper gerne med køb af webadresse ( www.???.dk ), kyndig vejledning og de administrative spørgsmål der følger med købet af et domæne. Vi har mange års erfaring i håndtering af domæner og kan derfor bistå i registrering / omregistrering eller sletning af domæner.

Vi arbejder med WordPress, Magento, Joomla osv.

Vi glæder os til at høre fra jer !